Nellie - inga nya naglar..

Jag blir tokig på mina naglar!! Dom bara spricker och har sig! så direkt jag målar på något så försvinner det lika fort.. jag ska försöka göra nya på torsdag, för nu har/ska jag vara i stallet hela veckan så då kommer det ändå bara bli fult direkt.. men ska verkligen försöka tills på torsdag!!

 första sockernaglarna jag gjorde!

Therese - Sjuk

ligger hemma och är sjuk så då passade jag på att måla naglarna, helt vanlig röd sen piffade jag till tumnageln med lite guldiga prickar!!
 

Therese - Första försöket


Therese - Hemma

När jag kommer hem senare idag så ska vi ha kalas för min broder, men före det så ska vi förbi och hämta ut ett paket med nagelsaker, vet dock inte vilket paket det är som kommer så det blir en liten överraskning.

jag hoppas att jag ska ha tid i helgen och göra nya fina frächa naglar som sedan kommer att hamna här upp på bloggen!!


Therese - BESÖKSREKORD!

Igår hade vi besöksrekord! Så himla roligt, hoppas bara det fortsätter uppåt som det har gjort nu och jag ska försöka att få både jag och nellie att uppdatera verkligen allt vi kan för att det ska bli roligsre för er läsare. Men om det är minsta lilla ni skulle vilja veta om oss eller ett önskeinlägg så tveka inte att kommenters eller på något annat sätt kontakta oss för det är bara roligt för oss! Fortsätt att besöka å kommentera!!! Kram Therese!

Nellie - Nya naglar!

Guuud så arg jag kan bli när man har målat naglarna och man är sååå försiktig för att man INTE ska smeta ut det.. också tillslut händer det iallafall!! kan bli tokig..

 
gjorde iaf dessa nyss, tycker inte bilden gör färgerna riktigt rätt men! tycker dom vart lite småsöta! ska pröva mig på nått mer fint nästa gång tror jag!

Therese - Ett till

Fick hem ett till paket idag och i det var det mina rhinestones. 1000st!!
 

Therese - Bara för att

Hittade en bild på mina gamla lösnaglar som jag hade för 2-3år sedan..

Therese - Längtar

Åhh vad jag längtar efter att mina paket ska komma!! Jag hoppas verkligen att dom kommer nu i veckan så jag hinner få allting innan helgen för då vet då jag vad jag kommer att syssla med.
+ att det blir roligare för er för det kommer ju ännu mer uppdatering på bloggen då!!
HOPPAS HOPPAS HOPPAS!!

Therese - Genomskinligt med kinatecken


Therese - Paket

Ett av paketen som jag väntar på kom idag, och det var penslarna!!
 

Nellie - Dålig uppdatering!

Sry för att jag inte har uppdaterat så mycket nu, men jag har tänkt göra gelé naglar nu till veckan så därför så målade jag inte på nått nytt nagellack innan helgen, så naglarna får vara fria från grejs ett tag haha! men snart så!


en jätte gammal bild, typ från när det blev som populärast med grafitti nagellack! dock så klumpade det här ihop så jag var tvungen att slänga det.. synd för det var snyggt tycker jag!

Therese - Glitter



Dessa naglar gjorde jag nu idag. Blev ganska nöjd men bilden blev verkligen inte bra och gör designen inte riktigt rättvis, det är riktigt svårt då det är glitter med på bilden.

Men jag målade iaf först ett lila-rosa nagellack och på det så gjorde jag en lite "glitterbåge" kan man kanske säga. Sen så på ena sidan av glittret så duttade jag dit silvrigt nagellack så det är olika färger på varsin sida.
Överlag så är jag riktigt nöjd då det är första gången jag gör någonting med glitter!!

Therese - I brist på annat

Har ingen ork att göra någon ordentligt så jag satte mig ner och börja exprimentera med naglarna, el. nagel.
Jag blev ganska nöjd ändå, funkar bra till det mesta faktiskt. Tror det blir att göra denna design någon gång och då på alla naglarna!
Vad tycker ni om den då?

Dock inte bästa bilden...

Nellie - Beställa?


Jag funderar också på att beställa lite grejer från ebay eheh. Kan lägga ut bilder på undefär det jag har tänkt beställa!




 Dotting tools

Magneter till Magnetnagellack!

Magnet nagellack

vita tippar, fast inte dom här




 nån av dom här penslarna!


Therese - Snabbgjorda

Gjorde dessa naglar nu i afton men är verkligen inte nöjd med dom men jag hade inte orken att vara så noga så det kan ha med den saken att göra.. Vad tycker ni om designen??

Nellie - Övergång!

Försökte mig på en övergång från rött till rosa, men mjaa tror det går bättre nästa gång! då ska jag ha andra färger också. men tyckte det passade med rött och rosa nu!
Var stressad också, men jag försökte ta bort kletet så gott det gick, men det där förbannade glittret ville inte försvinna! jaja, får vara mer noggrann nästa gång!




Använde dessa nagellack:
Glittriga: "paris memories" nr 251
Vitt: "H&M" nr.. har målat över det, men VItt!
Rött: "depend" nr 283

Therese - Rätt svar

Den som gissade rätt först var Amanda.
Ni hittar hennes blogg här --> http://www.aviis.blogg.se

Igår så klickade jag hem allting som jag la upp i ett inlägg tidigare + några saker till.
Riktigt glad just nu och längtar tills allting kommer, hoppas bara att det inte tar så lång tid, är ju ändå en bit att fara då jag beställde sakerna från Hongkong.

Detta var allting jag beställde, slutade på 600:-
(Bilderna är uppklickbara)
 Gelekit - allt på bilden medföljer.

 15st penslar.
 500st vita tippar i 10 olika strl.

 500st genomskinliga tippar i 10 olika strl.

 1 jordgubbs-nagelbandsolja.

 5st dottingtools

 1000st 1mm rhinestones

 100st fimostänger med tillhörande blad.

 1 övningshand.

 10st dekortejpar.

Therese - Gissa

Den första som kan gissa vad jag gjorde ikväll får en länkning!! Gissa på nu gott folk!!:D

Nellie - trasiga naglar..

båda mina tumnaglar har gått av eller spruckigt, har väldigt mjuka naglar tyvärr!





 hedde på lite nagelförstärkande, har inte prövat använda det i en längre period än så jag kan inte säga om jag tycker att det är bra eller dåligt!





Therese - Dagens snabbnaglar

Nu ikväll så gjorde jag bara några snabba enkla naglar men är ändå nöjd med dom!

Målade först silver och röd randigt, sen så målade jag svart grafitti. och avslutade med ett ljuslila-genomskinligt toplack.
Inte alls så himla tokigt enligt mig, funkar bra som vardagsnaglar. Vad tycker ni?

Nellie - o herregud....

hahah åh.. satt och hade tråkigt så jag tänkte att jag skulle göra "water marble" naglarr. men det blev ju inte riktigt som jag hade tänkt..

 före jag började.. skulle ha lämnat det så..

 efter, blev verkligen inte nöjd. så tog bort det

 och målade dit det här KAOSET, vettetusan vad jag tänkte, fult och utsmetat blev det då.. när jag hade gjort tummen så tyckte ja de var ok, sen målade jag finger efter finger och kletigare o kletigare blev det.. skulle ha tagit bort det från första början!! orkade iaf inte måla vänster handen såå..


 den slutade såhär. helt utkletat långfinger för ja råkade ta i det med ett annat finger när ja skulle öppna ett annat nagellack. Var så irriterad vid det här laget så jag bara kletade på nått för att jag inte orkade ta bort från höger handen IGEN.

Såhär såg det ut före jag började

 rent och fint

 och efter. inte så rent.

NU ska jag gå och sova för annars kommer jag att vara arg på någon stackars oskyldig själ..




Nellie - Inga nya naglar idag!

Ja som rubriken säger, så har jag inte gjort några naglar idag. Får se om jag gör några ikväll eller i morgon om jag får tid!

Men var och köpte nya bomullsrondeller eftersom mina var slut, såg nu när jag kom hem att jag borde nog ha köpt nagellacks bortagningsmedel också.. får göra det nästa gång!

 Tycker dom här är bra! dom är ganska tunna och det lossnar ingen bomull från dom när man ska ta bort nagellack



 Använder H&Ms nagellacksborttagningsmedel nu, men therese tipsade om Gripen, det skulle tydligen vara billigt! så jag kör nog på det nästa gång!

Therese - Borde jag?

Funderar stark på att klicka hem dethär för jag har länge velat ha det och det blir egentligen inte speciellt dyrt heller!!


UV-gel kit


Nailart brushes


Frensch tips


Clear tips


Cuticle oil


Nail clipper


Dotting tools


Rhinestones 1mm

Dessa saker blir tillsammans lite mer än 500:- så jag funderar STARKT på att införskaffa detta!!
Skulle ni ha gjort det?

Nellie - Nya nagellacken!


Dom här två nagellacken från "paris memories" köpte jag i förrgår på ica maxi! har letat efter glitter nagellack, sånna som bara är glitter och nu hittade jag äntligen så då var jag tvungen att slå till! 2 för 40:- på maxi!!

och dom här tre nagellacken använde jag på mina senaste naglar!
Svart: "kiss, nailart"
Guld: "Wondernail nr 124 bronzing gold" från IsaDora
Topplack: Från depend.

Nellie - typiskt..

Åh tänkte lägga ut bilder på mina nya nagellack.. men de går inte att ladda upp, så får göra det antingen senare ikväll eller imorrn!

Therese - Bra start på dagen

Dessa naglar tvärgjorde jag nu på morgonen, och är ändå ganska nöjd med dom eftersom det bara var "slarvmålning" Dessa var de lack som jag använde. *Depend nr.28 *Viva la Diva - helt vanlig svart *Claudia nr.165 - metallic pink

Nellie - Dagens

Dessa snabbgjorde jag idag när jag hade tråkigt.. inte så kul att vara sjuk. vet inte riktigt om ja vart nöjd eller inte, vad tycker ni? hiss eller diss?



 sen gjorde jag dom här på min syster moa. hon har världens finaste naglar btw, huhu nämen. För det första så sög jag på att ta kort, sen försökte jag för det att se ut som att glittret typ smälte in, men de vart inte så lyckat. MEN övning ger färdighet!!

Therese - Öskesaker

Detta skulle verkligen inte sitta fel, har funderat länge på att beställa hem detta och jag tror nästan att jag ska göra det då jag har fått ihop lite mer pengar.
(bilderna är uppklickbara)
    

      

  

Nellie - Gelenaglar

Gjorde tippar, med depends gelekit. Första gången jag gjorde dom, och jag var inte nöjd! satte dom alldelens för långt ner sen vart dom typ snea .. men nån gång nåste ju vara första!


Therese - Förra naglarna

Hellu.

Tänkte slänga upp en bild på mina naglar som jag hade förra gången jag målade dom.
Dom gick efter Marioinspiration, det ska föreställa "livsvamparna".

Blev ganska nöjd, men kunde ha blivit lite mindre kladdigt, och jag hade gärna kunnat ha lite längre naglar(a)
Har dock inget toplack så därför ser det så matt och träkigt ut..
Vad tycker ni?

Välkommen till våran nya blogg!

Vi är två tjejer som går andra året på gymnasiet.
Ett av våra stora intressen är naglar och allt runt om kring det.

Vi startade denna bloggen för att kunna dela med oss av våra synpunkter och även lägga ut bilder på våra naglar med olika designer.

Detta är vi som har startat upp bloggen:

RSS 2.0