Therese - Paus

Nu blir det en paus från denna bloggen pga att jag kommer bara på praktik i Österrike. Men glöm inte att besöka den bloggen -> http://www.praktikiosterrike.blogg.se

Therese - Simpelt

Så nu har jag fixat mina naglar lite grand innan Östersund och Österrike. Bara vanligt beiget stärkande och sen topplack på det. Enkelt och snyggt.

Nellie - Nu jäklar!

Nu har jag gjort naglar! inget speciellt eller så, men köpte H&Ms " matte top coat" för att få matt nagellack, och det funkade faktiskt riktigt bra, tycker det vart snyggt! sen passade jag på att sätta en liten rosa blomma på båda ringfingrarna, fick ju en massa av värdens bästa Thess!




Therese - Önskar

Åh vad jag längtar efter att göra nya naglar men i veckan har jag verkligen inte tid och sen åker jag iväg och är borta till i april...
Så blir länge innan jag får sätta mig ner och pyssla med naglarna igen..

Therese - Intresserade?

Tänkte att det skulle vara kul om vi gjorde lite annat på bloggen än bara lägga ut bilder på det vi ha måla så nu till min fråga:
Skulle ni vara intresserade om vi hade en tävling med nagelrelaterat pris?

Therese - Klara

Såhär blev resultatet av lite pysslande. Orkade inte göra någonting avancert så la glitter över hela naglarna och sen piffade jag till ringfingernageln lite extra men det kommer en bättre bild på de troligtvis imorgon.

Therese - Bort

Nu åker förlängningen bort!! Ska sätta mig ner och göra andra naglar senare, kommer kanske ut bild senare ikväll.

Therese - Olivia

I Måndags så kom Olivia (hittar hennes blogg HÄR) hit och jag förlängde hennes naglar.
Tog vanliga genomskinliga tippar sen så målade jag dom med en skimrande vinrödaktig färg och piffade till det hela med en strassblomma på tumnageln.

Här är bild på hennes nygjorda naglar. Vad tycks?

Therese - Ursäkta

Måste bara få säga förlåt för URKASS uppdatering..
Men jag har nästan inte gjort några nya naglar nu senaste då tiden helt enkelt inte har räckt till.
Men ska försöka bli bättre på det, men snart kommer det att bli ett uppehåll igen då jag och Nellie åker på praktik till Österrike i två veckor men då kommer vi starta en blogg som vi kommer driva då vi är där och jag kommer länka den här så ni kan följa oss medans vi är där också!!

Nellie - Jä*la Naglar!

Mina naglar skivar sig bara hela tiden.. måste låta dom växa ut och klippa dom innan jag kan börja måla på dom igen.. ska måla på nagelförstärkande!
vet inte vad som har hänt varför dom har blivit såhär helt plötsligt..
 dom ser förjävliga ut..


RSS 2.0